Ydelser...

Hotel Colonna Palace er et førsteklasses fire stjernet hotel beliggende i centrum af byen, med storslået udsigt, faciliteter for både erhvervskunder og familier og den luksus og sikkerhed for, at noget, du kunne skal eller vil kan enten arrangeres af det venlige hotelpersonale af findes i det omkringliggende område.

Den Colonna Palace er identificeret ved sin spektakulære tagterrasse, der tilbyder en betagende udsigt over den evige stad.

Location

Konferencelokaler ...

Erhvervskunder er velkomne til at gøre brug af faciliteter som fax og kopimaskine service, samt bestille vores rummelige værelse konference i klassisk indrettede hotel lobby. Vaskeri og Strygning, Concierge, Porter og bagageopbevaring er også til din rådighed, samt hurtig internetforbindelse for gæster med bærbare computere.

Location

Fotogalleri

Tagterrassen er også udstyret med et solarium, så du kan arbejde på din tan uden at tage tid ud af touring byen til at gå til stranden; samt en swimmingpool med "whirlpool" effekt.

Tag et kig på Galleri for at se denne specielle funktion for dig selv.

Location

Attraktioner

Hvis du vælger at gå ud af byen, vil hotellets personale være mere end glade for at arrangere ture og biludlejning for dig og give omfattende råd om hvad man skal gøre i og omkring Rom. For flere oplysninger om steder af interesse i klik område på placering siden, hvor du kan se et interaktivt kort og satellitbillede, beskriver det omkringliggende område.

Eksklusive Loyalty Club Fordele

Log ind med:

Cookies Cookies