Roman AttraktionerAfstande fra Hotel

Home icon COLONNA PALACE

Beliggenhed...

Hotel Colonna Palace ligger lige i hjertet af den gamle renæssance-by, lige ved Via Del Corso, Roms vigtigste handelsgade med smuk udsigt til det omkringliggende område fra den skønne tagterrasse. Ved at klikke på det Interaktive Kort over Rom kan De se præcis hvor Hotel Colonna Palace ligger i forhold til Colosseum, Forum Romanum, Fontana di Trevi, Pantheon og Vatikanet, og De vil også kunne opleve lidt af renæssancebyen ved hjælp af satelitfunktionen.

Location

Et par skridt fra Rom store attraktioner ...

Som De kan se ligger den Spanske Trappe blot en kort gåtur fra hotellet, og på et kvarters tid kan De gå til et af verdens vigtigste arkæologiske udgravningssteder, Forum Romanum. Her kan De deltage i en rundvisning (arrangeret via hotelpersonalet) eller slentre rundt på de samme sten som blandt andre Cleopatra og Julius Cæsar gjorde det, for mere end 2000 år siden. Ved Forum Romanum ligger adskillige paladser der har tilhørt kejsere, Palatinerhøjen, med Colosseum i baggrunden. Man kan komme til Vatikanet med en lidt længere gåtur mod vest, men man kan også komme til den selvstændige stat med metroen fra Spagna til Ottaviano.

Location

Kultur
og natteliv ...

For at opleve kultur og natteliv anbefaler vi Piazza Navona og Campo De' Fiori, der ligger blot nogle korte gåture fra hotellet eller det charmerende distrikt Trastevere, hvor der, på nærmest hver eneste brosten, findes restauranter, trattorias, barer og butikker med lange åbningstider. For at opleve kulturen lidt mere tilbagetrukket, kan man simpelthen sætte sig på den Spanske Trappe og opleve det italienske liv udfolde sig lige for øjnene af en.

Location

Transport
Service

Den mest behagelige transportform fra lufthavnen er hotellets egen Shuttle Service, der er billigere og mere sikker end at tage en taxa. Hvis De hellere vil benytte offentlig transport, kan de tage toget fra Leonardo Da Vinci Lufthavn eller bussen fra Ciampino Lufthavn, begge ankommer til hovedbanegården Roma Termini. Derfra kan De tage metroen til Spagna (tre stoppesteder), hvorfra der er nogle få minutters gang til hotellet.


Eksklusive Loyalty Club Fordele

Log ind med:

Cookies Cookies